top of page
WhatsApp Image 2023-01-29 at 18.12.28.jpeg

Over Thyme

Het gezicht achter Thyme

Dat ben ik – Karen.

Een enthousiaste Antwerpse met een hart voor de horeca.

Ik herinner me de dag nog goed waarop ik als 14-jarige vastberaden zei tegen mijn ouders “ooit open ik mijn eigen ontbijtzaak”. Veertien jaar later kan ik met héél veel trots zeggen dat het zo ver is.

In een vorig leven afgestudeerd aan de Hotelschool, in een recenter leven afgestudeerd als Master Communicatiewetenschappen en enkele jaren tewerkgesteld als Communicatie en Marketing Adviseur. 

Maar die passie voor de horeca, die is steeds aanwezig gebleven. Het kriebelde dan ook om deze passie met een breder publiek te delen. Daarom richtte ik in 2021 Karen’s Kitchen op – een kleinschalige cateringzaak in bijberoep. Het werd duidelijker dan ooit: het was tijd om mijn droomzaak uit te bouwen. Een heel businessplan later werd Thyme geboren.

Profielfoto_Thyme.jpeg

Met Thyme wil ik een toegankelijk brunch- en apérozaak in het Antwerpse op de kaart zetten. Het is het Engels woord voor tijm - een kruid dat versheid weerspiegeld. Daarnaast klinkt het ook als 'time' het Engelse woord voor tijd. Thyme is dus een plaats waar je in alle rust en gezelligheid kan komen genieten van een (huisbereid) hapje en drankje.

Thyme kan worden omschreven als een totaalconcept met als sleutelwoorden rust, gezelligheid, versheid en kwaliteit. Het interieur, de oprechte gastvrijheid en de huisbereide en lokale producten maken dat jij in alle rust kan komen

genieten van al dat lekkers.

Daarnaast is er ook de ambitie om kleinschalige events en workshops te laten plaatsvinden in de zaak en verzorgen we bij Thyme met alle liefde catering op maat.

Tot binnenkort?

x Karen

bottom of page