top of page
WhatsApp Image 2023-01-29 at 18.12.27 (1).jpeg

Events

Heerlijke events

We organiseren regelmatig verschillende events in de zaak zoals o.a. een Sunday Brunch, Afternoon Tea of Candlelight Dinner.

Benieuwd wanneer de volgende edities van deze events plaatsvinden? Vraag ernaar in de zaak, schrijf je in voor de nieuwsbrief en/of houd onze social media kanalen in het oog!

 

Iets te vieren en opzoek naar een leuke locatie waar je kan genieten van een ontbijt, brunch, lunch of Afternoon Tea? Neem dan gerust contact met ons op - dan bespreken we de mogelijkheden en werken we graag een aanbod op maat uit.
 

Sunday Brunch

Klinkt in alle rust en gezelligheid genieten van een uitgebreid brunchbuffet als muziek in jouw oren? Dan is de Sunday Brunch ongetwijfeld iets voor jou! 


Wanneer? Volgende datum wordt na de zomer gecommuniceerd


Wat kost een Sunday Brunch?  
€35,00 per persoon
€15,00 voor kinderen tot 14 jaar


Wat is er zoal inbegrepen in de prijs?

Een heerlijk aperitief waarbij je de keuze krijgt tussen een mimosa, prosecco of sinaasappelsap, koffiekoeken en croissant, houthakkersbrood, pistolet een assortiment heerlijke kazen, vlees en smeersalades…

 

Naast deze klassiekere brunchgerechten mag je je ook verwachten aan creatieve gerechten zoals een mini gegrilde croissant met avocado, basilicum en spiegeleitje, american pancakes met citrusyoghurt en vers fruit, bruschetta met gekruide tomaatjes en burrata en nog veel meer huisgemaakt lekkers. Vergeet ook zeker geen plaats te houden voor de desserts.

Brunch (3)_edited.jpg
Afternoon tea (2)_edited.jpg

Afternoon tea

Schuif je voetjes onder tafel en kom gezellig genieten van een Afternoon Tea. Dat is een namiddag boordevol mimosa's, thee, sandwiches, (huisgemaakte) gebakjes en meer.

Wanneer? Een datum naar keuze - neem contact met ons op indien je graag een Afternoon Tea in de zaak wenst te reserveren.

Wat kost een Afternoon Tea?

€35,00 per persoon


Wat is er zoal inbegrepen in de prijs?

Een aperitief, een etagère boordevol zout en zoet en onbeperkt thee naar keuze.

Candlelight Dinner

Een avond in alle rust en gezelligheid genieten van een driegangenmenu boordevol huisgemaakte gerechten. Denk aan mooi gedekte tafels, sfeerverlichting en -muziek, goed gezelschap en heerlijk eten.

Wanneer? Volgende datum wordt na de zomer gecommuniceerd

Wat kost een Candlelight Dinner?

Voor een vaste prijs van €55,00 mag je je verwachten aan een aperitief, hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

WhatsApp Image 2023-11-21 at 19.24_edited.jpg
bottom of page